Roberto Mancini vrea titlul cu Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberto Mancini este un antrenor ambiţios
Roberto Mancini este un antrenor ambiţios

Noul manager al echipei engleze de fotbal Manchester City, italianul Roberto Mancini, doreşte să câştige titlul în Premier League în sezonul viitor, informează Reuters.

La prima conferinţă de presă după ce l-a înlocuit pe galezul Mark Hughes, Mancini (45 ani) a fost tranşant: ''În sezonul viitor vreau să câştig Premier League''. Fostul internaţional italian are în palmares trei titluri de campion al Italiei cu Inter Milano, în perioada 2006-2008.

''Obiectivul meu pentru acest sezon este clasarea în primele patru şi cred că este posibil acest lucru. Sper că voi rămâne la City pentru mulţi ani şi voi câştiga multe trofee, deoarece cred că Manchester City are suporteri extraordinari'', a mai spus Mancini.

Roberto Mancini a fost demis de Inter la sfârşitul sezonului 2007-08 şi i-a luat locul lui Hughes la Manchester City, demis în urma unei victorii cu Sunderland (4-3), pe teren propriu.

Directorul executiv Garry Cook a precizat că schimbarea antrenorului s-a luat în discuţie după o serie de 7 egaluri consecutive în campionat. Oficialul a mai spus că oferta către Mancini a venit după eşecul cu Tottenham (0-3), de miercurea trecută.

Mancini a apreciat că Manchester City este un club valoros, cu jucători buni, ''similar cu Milano la pasiunea fotbalistică. La Milano sunt două echipe mari luptând pentru supremaţie, iar la Manchester e la fel. Îmi place o astfel de provocare''.

Mancini a precizat că atacantul brazilian Robinho face parte din planurile sale de viitor şi ar dori ca sud-americanul să rămână la City: ''Robinho poate scrie istorie la Man City, cum am făcut-o eu la Sampdoria''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite