La mâna Olandei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italia şi Franţa se întâlnesc, astăzi, într-o partidă în care un rezultat de egalitate le poate trimite acasă pe ambele Campioana şi vicecampioana mondială se înfruntă în această

Italia şi Franţa se întâlnesc, astăzi, într-o partidă în care un rezultat de egalitate le poate trimite acasă pe ambele

Campioana şi vicecampioana mondială se înfruntă în această seară cu gândul la partida de la Berna, unde românii au calificarea în mână în faţa Olandei.

Echipele care au disputat ultima finală de Campionat Mondial şi au început Euro 2008 drept favorite la calificarea în sferturi, Italia şi Franţa, se află într-o postură delicată. Ambele vizează victoria, pentru că, în cazul unei remize, sunt aproape eliminate din competiţie.

Chiar şi în cazul unui succes, Franţa şi Italia părăsesc turneul dacă România învinge Olanda. Astfel, gândurile celor două tabere stau la meciul de la Berna.

"Jocul nostru contra Italiei nu va fi decisiv. Celălalt meci este cel care contează cu adevărat.

După părerea mea, Olanda va face numeroase schimbări în prima echipă, astfel că România se va putea califica mai departe din această grupă", a declarat selecţionerul francez, Raymond Domenech, care este sceptic în legătură cu determinarea jucătorilor olandezi în meciul din această seară.

Tardelli îl ironizează pe Domenech

Dacă francezii se lamentează, unii italieni sunt optimişti în privinţa şanselor de calificare în sferturi.

Fostul mare internaţional Marco Tardelli, campion mondial cu "squadra azzurra" în 1982, l-a ironizat pe selecţionerul "cocoşilor": "Sunt sigur că ne vom califica. Din fericire, Franţa este antrenată de Raymond Domenech. Asta este arma noastra secretă şi vom putea reuşi".

Ultimul meci dintre cele două echipe a avut loc pe 8 septembrie 2007 şi s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0.

Jocul nostru contra Italiei nu va fi decisiv. Celălalt meci este cel care contează cu adevărat.
Raymond Domenech
selecţioner Franţa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite