Carragher nu joacă cu Steaua! Weekend de coșmar pentru Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carragher s-a accidentat și nu va juca cu Steaua în Europa League, cormoranii au pierdut cu 1-2 în ultimul minut de joc cu Tottenham și au aflat că vor întâlni în turul trei al FA Cup pe Manchester United, singura confruntare dintre două echipe de Premiere League în această fază a competiției.

Cea mai proastă veste pentru adversara Stelei în meciul de joi seară din Europa League a fost accidentarea lui Jamie Carragher, care, la un prim diagnostic, are un umăr dislocat. Carragher ar urma să lipsească între patru și șase săptămâni, iar absența sa se adaugă la cele deja cunoscute ale capitanului Steven Gerrard și apărătorului central Daniel Agger.

Roy Hodgson, antrenorul celor de la Liverpool este îngrijorat de compartimentul defensiv. ”Ne vor lipsi cu siguranță calitățile de lider în teren ale lui Carragher, iar cum Agger este de asemenea accidentat vom avea mari probleme pe axul central al defensivei” a declarat Hodgson după partida pierdută în ultimul minut de joc în fața celor de la Tottenham, scor 1-2.

Skrtel a fost înger și demon pentru Liverpool, deschizând scorul pentru echipa sa, dar egalându-l printr-un autogol. Tottenham a ratat un penalty prin Defoe în repriza a doua, după un henț în careu al lui Ngog iar Aaron Lennon a înfipt pumnalul în inima cormoranilor cu doar câteva zeci de secunde înainte de ultimul fluier al arbitrului.

Pentru ca weekend-ul de coșmar să fie complet, Liverpool au aflat că vor juca cu Manchester United în turul trei al FA Cup, singura confruntare dintre două echipe de Premiere League în această fază a competiției.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite