Lotul lui Liverpool valorează 313 milioane de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gerrard
Gerrard

Conform site-ului transfermarkt, specializat în transferurile de jucători, întreg lotul Unirii Urziceni este cotat la 19 milioane de euro, cu 7 milioane mai puţin decât valoarea mijlocaşului de la Liverpool, Javier Mascherano, şi cu 31 mai puţin decât Steven Gerrard. Întreg lotul "cormoranilor" este cotat la 313 milioane de euro, fiind al treilea ca valoare din Premier League, după Chelsea şi Manchester United.

Antrenată în prezent de spaniolul Rafael Benitez, vicecampioana Angliei, ajunsă în 16-imile Ligii Europa după ce s-a clasat pe locul 3 în Grupa E, la fel ca Unirea Urziceni, va întâlni campioana României într-o dublă manşă care se va desfăşura pe 18 şi 25 februarie.

Liverpool este de altfel, alături de Manchester United, echipa din Anglia cu cele mai multe campionate cucerite, 18 la număr, ultimul în 1990, iar în alte 12 rânduri s-a clasat pe poziţia secundă. Pe plan internaţional, formaţia britanică stă la fel de bine, având în vitrină 4 Cupe ale Campionilor, o Ligă a Campionilor, 3 Cupe UEFA şi 3 Supercupe ale Europei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite