VIDEO Dan Petrescu, incidente grave în Rusia! Meciul dintre Dinamo Moscova şi Zenit a fost suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu, antrenorul numărul 1 din Generaţia de Aur
Dan Petrescu, antrenorul numărul 1 din Generaţia de Aur

Partida dintre Dinamo Moscova şi Zenit a fost oprită la scorul de 1-0 pentru gazde după ce portarul echipei lui Dan Petrescu a fost lovit cu o petardă de fanii oaspeţilor. Arbitrul a decis suspendarea partidei, urmând ca rezultatul să fie stabilit de către comisiile abilitate.

Echipa lui Dan Petrescu a fost protagonista unor scene tensionate, în timpul partidei Dinamo Moscova - Zenit, contând pentru etapa a XVI-a.

Scorul a fost deschis de către moscoviţi, prin Vladimir Granat ('27), iar la scurt timp portarul lui Zenit, Anton Shunin, a fost lovit cu o petardă în cap. Goalkeeper-ul a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru ca, în cele din urmă, să-şi revină.

Scena a fost trăită la maximă intensitate de către Dan Petrescu, care i-a cerut insistent arbitrului să oprească partida. Conducătorul meciului a decis acest lucru, iar meciul a fost suspendat definitiv. Rezultatul va fi decis de la „masa verde", de către comisiile abilitate.

La fel ca în Liga I, şi în Rusia sunt interzise materialele pirotehnice pe stadioane. În loc să facă spectacol, petardele şi torţele sunt de multe ori folosite fără discernământ, astfel încât lucrurile degenerează. Antrenorul român a mai fost martorul unor astfel de scene în urmă cu aproximativ şase săptămâni, când partida disputată cu Torpedo în 16-imile Cupei a fost suspendată din cauza unor incidente la care au luat parte suporterii.

Înaintea meciului, echipa lui Dan Petrescu ocupa locul 10 în Rusia, cu 18 puncte, în timp ce Zenit se situa pe poziţia secundă, cu 33 de puncte. Trupa din Sankt-Petersburg este cea mai bogată din Rusia, bugetul său ridicându-se la 200 de milioane de euro.

Video cu scena lovirii portarului lui Dinamo Moscova, dar şi cu reacţia lui Dan Petrescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite