VIDEO / Blanc: "Nu este plăcut atunci când pierzi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa Franţei a pierdut, scor 1-2, meciul amical susţinut în compania selecţionatei Norvegiei, în deplasare, partidă ce a reprezentat debutul noului selecţioner Laurent Blanc pe banca tehnică a francezilor.

Huseklepp în minutele 52 şi 72 a marcat pentru Norvegia, în timp ce golul francezilor a fost înscris de Ben Arfa, în minutul 48. Franţa a evoluat în formula: Ruffier - Fanni, Rami, Mexès, Cissokho - Mvila (74 Cabaye) - Sissoko (6 L. Diarra), Nzogbia (46 Menez ), Nasri (79 Briand) - Hoarau (60 Benzema), Rémy (46 Ben Arfa).

„Niciodată nu este plăcut atunci când pierzi. Tot timpul jucăm la victorie, dar am văzut şi lucruri pozitive în acest eşec. Am încercat să jucăm cât mai simplu, dar am făcut multe greşeli de ordin tehnic. Cu acestă ocazie am văzut jucători interesanţi care pot reprezenta o soluţie pentru echipa naţională", a afirmat Blanc.

Pentru amicalul cu Norvegia, selecţionerul Franţei nu a convocat niciunul dintre cei 23 de fotbalişti care au fost cu Domenech la Cupa Mondială din Africa de Sud. Mai mult, el s-a concentrat asupra fotbaliştilor din campionatul intern, care sunt mai avansaţi ca pregătire faţă de cei care evoluează în campionatele străine. Aşa se face că la meciul de miercuri, Blanc a trimis în teren nu mai puţin de şase debutanţi.

Vezi aici rezumatul meciului:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite