Landon Donovan va fi împrumutat la Everton!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegul lui David Beckham de la Los Angeles Galaxy va evolua la începutul anului viitor pentru Everton. Clubul englez a ajuns la un acord cu echipa americanului pentru un împrumut pe două luni şi jumătate al fotbalistului.

Jucătorul lui Los Angeles Galaxy va juca pentru Everton de la începutul lunii ianuarie până la jumătatea lunii martie. Unul dintre colegii săi de echipă, David Beckham, va fi şi el împrumutat în aceeaşi perioadă la AC Milan, pentru a nu-şi pierde forma şi a fi apt de joc pentru Anglia la Cupa Mondială din Africa de Sud.

„Tranzacţia s-a finalizat. Landon va sosi în lotul nostru, ne va ajuta foarte mult. Este un atacant valoros şi căpitanul echipei Statelor Unite, aşa că are multă experienţă", a spus antrenorul lui Everton, David Moyes, citat de NewsIn.

În vârstă de 27 de ani, Landon Donovan este jucătorul cu cele mai multe goluri şi selecţii pentru echipa naţională a Statelor Unite, evoluând în 120 de partide şi punctând de 42 de ori. A fost desemnat luna trecută cel mai bun fotbalist din liga nord-americană şi a mai evoluat în Europa pentru Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite