„Nu sunt labil psihic!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul craiovean Sebastian Colţescu a dezminţit ieri că ar fi vrut să se sinucidă. În cadrul unei conferinţe de presă organizată la Piteşti, Colţescu a încercat să ridice un pic vălul de pe povestea cu tentativa de suicid.

Gheorghe Constantin, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, a reuşit să ia legătura cu Sebastian Colţescu şi l-a convins să apară în faţa ziariştilor. Colţescu a apărut nebărbierit, dar destul de relaxat.

“Am venit în faţă să mă vedeţi, să nu credeţi că arăt rău sau că sunt labil psihic. Am venit la insistenţele preşedintelui comisiei. Iată, vă arăt că gândesc normal. Atât am de spus, veţi afla mult mai multe peste două-trei zile, atunci când  voi organiza eu o conferinţă de presă.

 Oricum, s‑au scris multe neadevăruri şi multe persoane au fost jignite pe nedrept, printre care fosta mea soţie şi iubita mea. A fost o neînţelegere, cei care au intrat în casă (n.r. - Salvarea şi Poliţia) şi‑au dat seama că nu am nicio problemă şi că, de fapt, cei care i-au chemat aveau probleme”, a spus Sebastian.

Prezent alături de arbitru, Gheorghe Constantin a afirmat că Sebastian este un om normal şi nu crede că ar avea probleme de ordin psihic.

“Colţescu este un om normal”

“L-am adus pe Sebastian Colţescu pentru a se vedea că vorbeşte şi gândeşte normal.  Consider că un om normal nu poate face aşa ceva. Dacă era un om cu probleme psihice, ar fi fost la spital. E greu şi pentru el, încearcă să-şi refacă viaţa, atât pe plan profesional, cât şi sentimental”, a declarat Constantin.

Acesta a explicat că centralul craiovean se simte ruşinat de unele dintre prestaţiile pe care le-a avut pe teren: “Lui Colţescu îi este ruşine pentru prestaţiile pe care le-a avut pentru că, la valoarea lui, acele greşeli trebuie să fie cât mai rare.

Acest lucru, precum şi problemele familiale l-au afectat foarte mult. Suferă după divorţ, nu îi e indiferent că nu mai e pe lista FIFA şi că nu mai arbitrează momentan. Colţescu caută să îşi refacă viaţa. Noi îl vom susţine. Crăciunescu s-a grăbit cu afirmaţiile, trebuia să vorbească mai întâi cu Colţescu”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite