Cum l-a ratat Liverpool pe Ronaldo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo  este într-o formă de zile  mari la Real Madrid
Cristiano Ronaldo este într-o formă de zile mari la Real Madrid

Gerard Houllier, actualul tehnician de la Aston Villa, și fost antrenor la Liverpool, a declarat într-un interviu acordat publicației britanice Mail on Sunday că l-a "ochit" pe Cristiano Ronaldo înainte să intre în atenția celor de la Manchester United, dar șefii de atunci ai cormoranilor n-au vrut să plătească salariul mare pe care îl cerea portughezul.

"L-am văzut la turneul Toulon 21 și am vrut imediat să-l luam. Dar board-ul de atunci s-a opus pentru că aveam o grilă a salariilor bine stabilită și nu au vrut să arunce vestiarul în aer plătindu-i lui Ronaldo suma pe care o cerea", a declarat Houllier.

"Apoi Manchester United a jucat un amical cu Sporting Lisabona și toți jucătorii de la United i-au spus lui Sir Alex Ferguson că trebuie neapărat să-l ia pe Ronaldo. Știu că unele transferuri de atunci nu au fost atât de bune pe cât credeam. Poate am fi câștigat titlul cu Ronaldo, dar îl aveam pe Harry Kewell, care juca extraordinar la acea vreme. Dar apoi s-a accidentat și nu a mai avut aceeași încredere în sine și același apetit pentru gol", a mai spus Houllier.

Houllier a fost antrenorul cormoranilor între 1998 și 2004 și a câștigat titlul, o Cupă a Angliei și Cupa UEFA în 2001.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite