Duel între foşti colegi: Kone vs Kone la Cupa Africii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yssouf Kone (CFR Cluj) este component ale naţionalei din Burkina Faso
Yssouf Kone (CFR Cluj) este component ale naţionalei din Burkina Faso

Echipele naţionale de fotbal ale Coastei de Fildeş şi Burkinei Faso se întâlnesc astăzi, de la ora 18.00, în cadrul grupei B a Cupei Africii pe Naţiuni care se desfăşoară în Angola.

Partida ar putea consemna şi un duel dintre jucători din Liga I, toşi având un punct comun, echipa CFR Cluj. Atacantul Yssouf Kone, face parte din selecţionata Burkinei Faso, în timp ce, mijlocaşul Emmanuel Kone, „ceferist” împrumutat la Intrer Curtea de Argeş, se află în lotul ivorienilor. 

Pe teren ar putea intra şi un al treilea jucător din Liga I. Mijlocaşul ivorian Diarrasouba Viera se află în  aceeaşi situaţie cu Emmanuel Kone, fiind împrumutat de către CFR Cluj la echipa din Internaţional Curtea de Argeş. Pentru Yssouf Kone partida este deosebită, având în vedere că jucătorul, deşi apără culorile Burkinei Faso, este născut în Coasta de Fildeş.

Partida dintre Coasta de Fildeş şi Burkina Faso va fi transmisă în direct de postul Eurosport. În grupa B, Ghana va sta, după ce naţionala statului Togo s-a retras din competiţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite