Kaka și-a luat casă de 7,2 milioane de euro și este vecin cu Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Așa arată casa lui Kaka.
Așa arată casa lui Kaka.

Locuința fotbalistului brazilian se află în La Finca, cea mai luxoasă zonă rezidențială din Europa. Aici mai stau Raul, Benzema sau Fernando Torres.

Fotbalistul brazilian Kaka și-a achiziționat o casă pe care a plătit 7,2 milioane de euro, cu 1,8 milioane mai puțin decât salariul său anual de la Real Madrid, anunță ziarul "El Mundo". Locuința jucătorului madrilen este situată în Pozuelo de Alarcon (Madrid), în La Finca, cea mai luxoasă zonă rezidențială din Europa.

În aceeași zonă, la mai puțin de 400 de metri de locuința sa, stă colegul său de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Casele celor doi fotbaliști se află în cel mai luxos complex din această zonă rezidențială, numit Los Lagos.

Tot în La Finca, dar în zone diferite se mai află și casele altor fotbaliști precum Raul Gonzalez, Karim Benzema (ambii Real Madrid), Fernando Torres (Liverpool) sau Simao Sabrosa (Atletico Madrid), precum și locuința lui Carlos Sainz, campionul de la Rally Dakar, din acest an. Iar aceștia nu sunt singurii. Alți sportivi spanioli locuiesc în această zonă.

Vezi pe adevarul.es de ce este atât de deosebită La Finca și pentru ce a plătit Kaka 7,2 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite