Juventus, la cea de-a patra înfrângere din acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trezeguet trece printr-o perioadă proastă
Trezeguet trece printr-o perioadă proastă

La patru zile după înfrângerea suferită pe teren propriu în faţa germanilor de la Bayern Munchen (1-4), sinonimă cu eliminarea din Liga Campionilor, Juventus Torino a înregistrat un nou eşec, 1-3 în deplasare cu nou-promovata Bari, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a campionatului de fotbal al Italiei, disputată sâmbătă seara.

Golurile au fost marcate de Meggiorini (min.7), Barretto (min.44 din penalty) şi Alimiron (min.81) pentru învingători, respectiv, Trezeguet (min.23). Torinezii au ratat şi o lovitură de la 11 m, prin Diogo (min.68).

În urma acestei înfrângeri, a patra de la debutul actualei ediţii din Serie A, Juve a rămas pe locul 3 în clasament, cu 30 pct, ratând ocazia de a se apropia de liderul Inter Milano (35 pct), care va juca duminică, în deplasare, cu Atalanta, în timp ce AC Milan, ocupanta locului secund (31 pct) va primi vizita formaţiei Palermo.

Tot sâmbătă, în campionatul italian a mai fost programată partida Cagliari-Napoli, încheiată la egalitate, 3-3. Au marcat: Larrivey (min.75), Matri (min.80) şi Jeda (min.90), respectiv, Lavezzi (min.21), Pazienza (min.68) şi Bogliacino (min.90+6).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite