Rednic: "Mi-e ruşine de atitudinea jucătorilor mei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că meciul pe care Dinamo l-a pierdut cu scorul de 5-2, la Piteşti, a fost caracterizat de un singur cuvânt: „ruşine”.

„Mi-e ruşine de atitudinea jucătorilor mei şi de ceea ce au arătat pe teren. Nu înţeleg de ce au jucat aşa. Nu sunt de acord cu reacţia suporterilor, dar trebuie să-i înţelegem şi pe ei. În afară de N’Doye, nimeni nu a jucat nimic în meciul de la Piteşti. Aştept decizia celor de la TAS, după care voi avea o discuţie cu acţionarii, urmând apoi să vedem ce va fi. Când vezi că mulţi jucători nu au transpirat ştii sigur că nu ai cum să învingi. Păcat că sunt unii fotbalişti pe aici de doi-trei ani şi nu au reuşit, încă, nimic. Cu lotul pe care îl avem acum nu cred că putem face faţă în Europa”, a punctat Rednic.

Turcu: "Am fost un fraier"

Finanţatorul echipei Dinamo Bucureşti, Vasile Turcu, a fost sec în ceea ce priveşte rezultatul meciului dintre FC Argeş şi Dinamo, scor 5-2: „Am fost un fraier care a băgat bani în fotbal. Nu mă interesează dacă Rednic îşi anunţă sau nu demisia pentru că nu am dormit cu el. Poate le spălăm creierul jucătorilor, îi băgăm la reanimare şi vom vedea. O să jucăm cu portarii în atac, dacă va fi nevoie”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite