„Avem jucători mai buni decât Steaua!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul oltean crede că echipa sa poate învinge mâine vicecampioana României. Partida de mâine, de la ora 20.45, dintre Universitatea Craiova şi Steaua este aşteptată cu emoţie, cu teamă, dar şi cu încredere de Adrian Mititelu, patronul echipei din Bănie.

„Adevărul”: Domnule Mititelu, aveţi emoţii înaintea acestui meci?

Adrian Mititelu: Desigur. Întotdeauna am emoţii înaintea partidelor Universităţii, iar acum am cu atât mai mult cu cât jucăm împotriva Stelei, care este, orice s-ar spune, o echipă puternică.

Poate Universitatea să bată mâine?

Da. Universitatea Craiova are în echipa de bază, în primul „11”, jucători mai buni decât Steaua. Luaţi individual, mulţi dintre fotbaliştii craioveni au valoare mai mare decât a steliştilor. Le lipseşte doar experienţa.

Veţi acorda prime speciale pentru această partidă?

Conform Regulamentului de Ordine Interioară, dacă jucătorii vor învinge o echipă din primele cinci ale campionatului, atunci ei vor intra în posesia unei prime consistente. Dar sunt motivaţi deja.

Vă e teamă de ceva?   

Normal. Am mai fost dezavantajaţi de arbitraje şi cu Steaua, dar şi cu alte echipe din Bucureşti. Vreau să cred că vom fi lăsaţi să jucăm de data aceasta.

Universitatea Craiova nu prea a reuşit să se impună în faţa „granzilor”...

Am remizat de mai multe ori, dar nu i-am învins, din păcate. Ne-a lipsit norocul, căci puteam să îi batem. Ca orice în viaţă, îţi trebuie şi noroc.

Napoli a ajuns la 39 de meciuri consecutive pe banca tehnică a Universităţii, depăşindu-l chiar pe Sorin Cîrţu, care are 38...
Nicolo Napoli îl va depăşi şi pe Ionuţ Popa, de la Poli Iaşi, care este de atât timp acolo, veţi vedea. Am mare încredere în el.

Până la urmă, interdicţia primită de la FIFA de a face transferuri v-a prins bine, nu-i aşa?

Se poate spune şi aşa. Dacă puteam să transferăm jucători, probabil că am fi adus unu-doi de „afară”. Dar exista pericolul ca aceştia să strice atmosfera, să evolueze bine doar pe moment.

Aşa, jucătorii pe care îi avem vor creşte în valoare. Oricum, obiectivul anul acesta este o clasare în primele şase locuri, pentru a prinde un loc de cupă europeană. Dar vreau ca în cupele europene să nu păţim ca alte echipe româneşti, să ne elimine o Slavia Praga sau NEC Nijmegen, ci să ne calificăm în grupe şi să facem ceva important acolo.

Din Cupa României aţi fost însă eliminaţi...

Asta e! Poate e mai bine, pentru că ne vom concentra mai mult pe lupta din campionat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite