Aviz românilor. Amendaţi pentru lipsă de atitudine într-un amical!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpitanul echipei, Nenad Kovacevici, nu a scăpat de amendă foto: www.crvenazvezdafk.com
Căpitanul echipei, Nenad Kovacevici, nu a scăpat de amendă foto: www.crvenazvezdafk.com

Preşedintele clubului Steaua Roşie Belgrad, Vladan Lukici, a amendat nouă jucători pentru lipsă de dăruire la un meci amical cu o echipă din liga a şasea sârbă, Jedinstvo Surcin, câştigat, miercuri, cu scorul de 3-1, informează BBC.

Atacantul brazilian Bruno Mezenga, care a înscris un gol, şi fundaşul Nikola Petkovici au fost amendaţi cu câte 5.000 de euro, iar alţi şapte fotbalişti, inclusiv căpitanul Nenad Kovacevici, au fost penalizaţi cu câte 500 de euro.

"Clubul are un regulament foarte clar în ceea ce priveşte primele şi amenzile, iar de această dată era momentul să le amintim unor jucători că lipsa de dăruire nu va fi tolerată la Steaua Roşie", a declarat Lukici.

Tehnicianul Robert Prosinecki a afirmat că nu va folosi unii dintre jucătorii sancţionaţi la meciul de astăzi, cu Novi Pazar. "Sunt de acord cu sancţiunile decise şi unii dintre jucători nu vor face parte din echipa pentru meciul de campionat cu Novi Pazar", a spus antrenorul.

Jedinstvo a reuşit să se afle la egalitate (1-1) cu Steaua Roşie Belgrad la meciul de miercuri până în ultimele minute ale partidei, când jucătorii antrenaţi de Prosinecki au reuşit să mai înscrie de două ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite