Un jucător neamţ a recunoscut că a trucat meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost fotbalist profesionist german a mărturisit că a primit bani pentru a truca meciuri, într-un interviu acordat săptămanalului Stern, care va fi publicat miercuri

Rene Schnitzler, fost atacant al echipei FC St. Pauli, din Hamburg, în perioada în care aceasta evolua în liga a doua germană, a declarat pentru Stern că a primit 100.000 de euro de la o persoană denumită "Paul" pentru a manipula rezultatele a cinci meciuri pe parcursul anului 2008. El a afirmat că a evoluat în doar două din cele cinci meciuri.

Acesta a mai declarat că suferă de o dependenţă de jocurile de noroc: "De la vârsta de 18 ani, nu a trecut o zi în care să nu fi jucat".

Purtătorul de cuvânt al clubului St. Pauli, Christian Boenig, s-a declarat "şocat şi complet surprins de aceste dezvăluiri". "Ştiam că îi plac jocurile de noroc. Am încercat să-l aducem pe drumul cel bun, însă nu am reuşit", a spus Boenig.

Pe 6 octombrie 2010, în Germania a început procesul a patru persoane implicate într-o reţea de pariuri trucate în fotbalul european, cea mai mare de acest gen din istorie. Cei patru bărbaţi sunt acuzaţi că au cheltuit 370.000 de euro pentru a corupe jucători şi arbitri în scopul de a influenţa rezultatele a 32 de meciuri disputate în Germania, Belgia, Slovenia, Ungaria şi Elveţia.

Sursa Prosport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite