Manchester City îl vrea pe Juan Sebastian Veron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul argentinian Juan Sebastian Veron de la Estudiantes La Plata este dorit de antrenorul Roberto Mancini la Manchester City, în ciuda faptului ca jucătorul împlineşte în martie 35 de ani.

Englezii sunt dispuşi să ofere aproximativ 8 milioane de euro pentru ca jucătorul să semneze cu gruparea din Albion. Oferta vine la ordinul lui Roberto Mancini, care-l cunoaşte foarte bine pe Veron. A jucat cu el atât la Sampdoria, cât şi la Lazio, unde, cei doi au câştigat un titlu în Serie A, o cupă în Italia şi Supercupa Europei. Mancini l-a avut şi ca elev pe când antrena Internaţionale Milano, câştigând împreună două cupe şi două Supercupe ale Italiei, cât şi un titlu de campion în Peninsulă. Totuşi, reacţiile iniţiale ale oficialilor englezi par negative din cauza vârstei fotbalistului, cu toate că Veron a avut un an foarte bun la Estudiantes, fiind desemnat cel mai bun jucător din America de Sud.

În ultimii doi ani, Manchester City a transferat nume sonore cum ar fi Robinho, Kolo Toure, Emmanuel Adebayor sau Carlos Tevez. De asemenea, pe lista de cumpărături a lui Mancini se mai află Patrick Vieira şi românul Cristian Chivu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite