Faţă în faţă cu istoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Croaţia şi Turcia se întâlnesc în această seară în sferturile de finală ale Campionatului European Miza meciului este uriaşă pentru ambele echipe care, în caz de succes, ar obţine

Croaţia şi Turcia se întâlnesc în această seară în sferturile de finală ale Campionatului European

Miza meciului este uriaşă pentru ambele echipe care, în caz de succes, ar obţine pentru prima oară calificarea în semifinalele unui campionat european.

Selecţionerul turc Fatih Terim are mari probleme înaintea acestei partide, având în vedere că şapte jucători sunt indisponibili din cauza accidentărilor şi suspendărilor.

Fotbaliştii turci sunt decişi să treacă peste absenţa unor jucători precum Emre, Volkan sau Aurelio, pentru a face iar un meci memorabil la acest turneu. "Vrem un nou spectacol de pasiune împotriva Croaţiei şi, în ciuda atâtor accidentări şi suspendări, avem jucători care să treacă peste orice dificultate. Acum nu mai există o a doua şansă. Va fi un meci foarte disputat şi, dacă vom avea tempoul din ultimele 15 minute cu Cehia, putem bate şi Croaţia".

De partea cealaltă, selecţionerul croat Slaven Bilici nu ştie dacă va putea conta pe serviciile mijlocaşului Ivan Rakitici.

Fotbalistul simte dureri în urma unei accidentări la genunchi şi este incert pentru meciul din această seară. Problemele lui Rakitici se adaugă accidentărilor serioase suferite de fundaşul Dario Knazevici şi atacantul Igor Budan, care vor rata amândoi restul turneului.

Croaţia - Turcia

Stadion: Ernst Happel (Viena)

Croaţia: Pletikosa - Corluka, R. Kovaci, Simunici, Pranjici - Srna, N. Kovaci, Modrici, Kranjcar, Vukojevici - Olici
Antrenor: Slaven Bilici

Turcia: Rustu - H. Altintop, Emre Asik, Cetin, H. Balta - Kazim, Topal, Tuncay, A. Turan - Nihat, Senturk
Antrenor: Fatih Terim

Arbitru: Roberto Rosetti (Italia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite