Presa italiană: "Un Inter de legendă a distrus Barcelona"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Mourinho, un antrenor exigent care apreciază o victorie muncită
Jose Mourinho, un antrenor exigent care apreciază o victorie muncită

Internazionale Milano, la care fundaşul român Cristian Chivu a intrat în repriza secundă, a câştigat, aseară, scor 3-1, partida susţinută, pe teren propriu, în faţa echipei spaniole FC Barcelona, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Citeşte cum l-a impresionat Horia Colibăşanu pe antrenorul Guardiola al echipei FC Barcelona care a folosit imaginea sa ca model pentru "spiritul de echipă"

Sneijder, Maicon şi Milito au marcat pentru gazde în timp ce Pedro a înscris pentru spanioli. Partida retur va avea loc, miercuri, 28 aprilie, pe arena Camp Nou din Barcelona. „A fost ca un joc de şah, cu foarte multă presiune şi foarte multă tensiune. În ciuda victoriei, suntem departe de finala Ligii Campionilor. Cunosc Barcelona şi ştiu că vom avea viaţă grea în Spania", a spus Mourinho.

Presa din Italia a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei antrenate de Jose Mourinho. „Un Inter de legendă a distrus Barcelona!" a titrat „Corriere dello Sport" în ediţia online, în timp ce „Gazzetta dello Sport" a scris „Noapte de glorie pentru Inter". În Spania, în schimb, este tristeţe mare. „Barcelona a căzut în capcana întinsă de Inter" a scris „Marca", în timp ce Sport a notat sec - „Barcelona şi-a complicat viaţa în Italia!"

În această seară va avea loc cealaltă semifinală a Ligii Campionilor, Meciul Bayern - Olympique Lyon va fi transmis de TVR 1, de la ora 21.45, şi va fi prefaţat de un studio al Ligii Campionilor, în care Ionel Stoica îl va avea ca invitat pe jurnalistul Radu Drăguţ de la "Adevărul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite