Inter, Chivu doborâți de furia răzbunării lui Ibra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovici

Inter Milano, cu Cristi Chivu integralist, a pierdut marele derby al Italiei cu AC Milan, scor 1-0. Fostul idol al nerrazurilor, Ibrahimovici a marcat unicul gol.

Zlatan Ibrahimovic a jucat cu furie împotriva fostei sale echipe pentru care a marcat 57 de goluri în 88 de meciuri. Primit cu huiduieli de către fanii celor de la Inter, Ibra a marcat unicul gol din Derby della Madonnina, în minutul 5, dintr-un penalty pe care tot el l-a obținut. Suedezul nu s-a mulțumit cu atât și a mutat răzbunarea și în plan fizic, trimițându-l la spital pe Materrazzi cu o intrare criminală cu talpa în piept.

Milan s-a desprins la șase puncte de Inter dar antrenorul Massimiliano Allegri nu-și lasă jucătorii să viseze la titlu. "Avantajul de șase puncte poate însemna mult, dar trebuie să muncim mult în continuare, acum nu înseamnă nimic", a spus Allegri.

Chivu a jucat toate cele 90 de minute iar echipa sa a beneficiat și de avantajul unui om în plus în ultima jumătate de oră, după eliminarea lui Abate în minutul 61. Totuși Inter nu a reușit revenirea și Benitez este din ce în ce mai contestat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite