Se încinge iar Clujul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea şi CFR se vor întâlni astăzi în derby-ul care va decide echipa clujeană calificată în optimile Cupei României. Primăria Cluj-Napoca a interzis fanilor Universităţii să se întâlnească înainte de meci în centrul oraşului, pentru a evita incidentele.

Antrenorul-jucător al Universităţii face apel la suporteri şi le cere fotbaliştilor săi să îl aibă ca exemplu în atitudinea de pe teren.

„În fotbal se pot întâmpla miracole. Există presiune şi stres în cadrul lotului, dar fără acestea nu se poate obţine performanţă. Vom avea un adversar puternic, mai experimentat, dar pentru noi ar putea fi un joc salvator al acestui sezon. Jucătorii mei trebuie să înţeleagă că este un meci emblematic pentru oraş”, a declarat Munteanu.

„Neamţul” se confruntă şi cu probleme de lot, Băd şi Matiş fiind suspendaţi, Văscan accidentat, iar Dolha este indisponibil de mai mult timp. În aceste condiţii, Dorinel nu exclude o revenire pe teren.

Trombetta: „Suntem favoriţi!”

Antrenorul CFR-ului , Maurizio Trombetta, consideră că echipa sa are prima şansă în meciul de astăzi, dar elevii săi vor fi conectaţi pentru a reuşi calificarea.

„Nivelul celor două echipe este diferit, dar va fi un derby adevărat şi în tribune, şi pe teren, şi noi va trebui să câştigăm. Ei au unele probleme în ceea ce priveşte rezultatele, şi acest lucru poate fi un atu pentru noi”, a declarat italianul.

Spre dezamăgirea „şepcilor roşii”, Primăria Cluj-Napoca le-a interzis să se întâlească înainte de meci în centrul Clujului. Autorităţile au decis ca galeria „U”-istă să se întâlnească azi, la ora 12, pe platoul Sălii Sporturilor, pentru a evita incidentele. Fanii feroviarilor se vor întâlni la ora 13 în parcarea Hotelului Napoca. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite