Steaua-Urziceni, cu porţile închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua-Urziceni, cu porţile închise
Steaua-Urziceni, cu porţile închise

Comisia de disciplină a suspendat ieri terenul echipei din Ghencea pentru o etapă. Steaua plăteşte din nou pentru gesturile suporterilor, care şi-au dat iar în petic la meciul cu CFR Cluj.

Comisiile nu au fost deloc îngăduitoare cu Steaua, care spera să scape nepedepsită în urma scandalului de la meciul cu CFR Cluj, când portarul oaspeţilor, Edi Stăncioiu, a acuzat că un obiect aruncat din tribună i-a provocat o rană la nivelul capului.

Membrii Comisiei de Disciplină au analizat pe material video plângerile celor de la CFR, ajungând la concluzia că fanii roş-albaştrilor au avut o conduită necorespunzătoare, care merită sancţionată.

Astfel, Steaua a primit o etapă cu porţile închise, adică derby-ul cu Unirea Urziceni se va disputa duminică (20.45, Antena 1) fără spectatori. Regulamentul mai spune că trupa din Ghencea ar fi putut fi pedepsită şi cu mutarea partidei contra ialomiţenilor pe un teren neutru.

Oricum, steliştii au un motiv pentru care pot răsufla uşuraţi. Aruncarea brichetelor pe terenul de joc ar fi putut atrage după sine un verdict mult mai dur, adică două etape cu porţile închise, ceea ce însemna că şi derby-ul cu Dinamo s-ar fi disputat fără fani. O situaţie care nu le-ar fi convenit nici celor din „Ştefan cel Mare”.

Tamaş şi Grigore, câte două etape

Altfel, şi dinamoviştii au ieşit „şifonaţi” de la Comisia de Disciplină. Tamaş şi Dragoş Grigore au fost suspendaţi câte două etape după eliminările „directe” din meciul cu Inter Piteşti, deşi „câinii” au încercat să aducă argumente în favoarea lor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite