S-a îmbătat cu „vin roşu“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a îmbătat cu „vin roşu“!
S-a îmbătat cu „vin roşu“!

Rar i-a fost dat lui Sir Alex Ferguson să trăiască o asemenea ruşine în cei 23 de ani de când se află pe banca tehnică a lui Manchester United: 0-1 cu Burnley, o echipă necunoscută pentru tehnicianul scoţian.

Din simplul motiv că ultima prezenţă în Premier League a celor supranumiţi „The Clarets” (n.r.: denumirea britanică pentru vinul roşu de Bordeaux) era consemnată tocmai în 1976, pe când Sir Alex era un tânăr tehnician la East Stirlingshire.

Aşadar, nou-promovata Burnley a detonat „bomba” începutului de sezon în Europa, ţinând cont şi de faptul că populaţia micuţului oraş din nord-vestul Angliei (73.500 de locuitori) este mai mică decât capacitatea stadionului Old Trafford.

Chelsea, procentaj maxim după două etape

Fără transferaţii Ronaldo şi Tevez, cel mai bun jucător al lui Manchester la Burnley a fost fundaşul francez Patrice Evra, un argument în plus pentru a sublinia groapa de potenţial în care au intrat „diavolii”, mai ales că nu apar soluţii nici de la juniori.

Dacă nu-şi revin la timp, Rooney şi compania riscă să rateze sezonul intern, mai ales că Chelsea are procentaj maxim după primele două etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite