VIDEO: Zicu, prezentat oficial la ŢSKA Sofia. Vezi aici ce a declarat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golgheterul Ligii I în sezonul trecut, Ianis Zicu, a fost prezentat oficial la ŢSKA Sofia. Florentin Petre, care a jucat la ŢSKA în urmă cu două sezoane, a fost translator pentru jucătorul român aflat la a doua experienţă peste hotare, după ce a jucat nouă meciuri pentru AC Parma în sezonul 2004-2005, unde era împrumutat de la Internazionale Milano.

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipa precum ŢSKA. În România, ŢSKA este cea mai cunoscută echipa din Bulgaria. Îmi doresc din tot sufletul să reuşesc rezultate cât mai bune şi să câştig trofee cu această echipă. E o nouă provocare pentru mine şi îmi doresc din tot sufletul să nu îi dezamăgesc pe oamenii care au avut încredere în mine. Le promit suporterilor că voi face tot ce ţine de mine ca să fie mulţumiţi", a declarat Zicu la prezentare.

Jurnaliştii bulgari l-au întrebat dacă joacă la fel ca Zico, legendarul jucătorului brazilian al cărui nume este foarte apropiat de cel al românului. ”Lucrurile acestea nu se pot discuta, Zico a fost un foarte mare fotbalist. Am avut onoarea să-l cunosc pe când jucam pentru România şi am avut un meci cu Japonia, unde el era selecţioner”,  a spus Zicu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite