Howard Webb, luat la ţintă de Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Howard Webb, arbitrul care a oficiat finala Cupei Mondiale a fost principal ţintă a celor de la Liverpool după ce cormoranii au fost eliminaţi din FA Cup, scor 0-1 cu Manchester United.

Webb a acordat un penalty pentru United în chiar primul minut de joc, după o intrare a lui Daniel Agger la Dimitar Berbatov. Giggs a transformat lovitura de pedeapsă care avea să aducă victoria diavolilor.

Apoi Webb l-a eliminat pe căpitanul cormoranilor, Steven Gerrard, în minutul 32, după o intrare a acestuia cu ambele picioare înainte la Carrick.

Dacă în privinţa intrării lui Gerrard cei de la Liverpool nu au fost foarte vehemenți, în ceea ce priveşte penalty-ul reacţiile au fost dure.

"A fost o glumă. Dacă nu s-a schimbat regulamentul între timp nu văd cu ar fi putut fi penalty", a declarat Kenny Dalglish, noul manager al celor de la Liverpool, revenit după 20 de ani pe Anfield. "Am revăzut și intrarea lui Gerrard. Nu merita roșu", a mai spus antrenorul.

Mai mult, Ryan Babel ar putea fi pedepsit de către Federația Engleză după ce a postat pe pagina sa de Twitter o fotografie cu Webb îmbrăcat într-un tricou cu Manchester United. "El este cel mai bun arbitru din lume? E o glumă!", a scris Babel.

Paul Dalglish, fiul tehnicianului cormoranilor a completat la rândul său atacurile. "Webb este doar o marionetă în mâinile lui Alex Ferguson", a declarat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite