Guti: "Cine nu mă crede să meargă să culeagă maci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guti a luat foc în cadrul conferinţei de presă
Guti a luat foc în cadrul conferinţei de presă

Mijlocaşul de la Real Madrid s-a săturat de speculaţiile care s-au făcut pe seama absenţei sale din lot şi a izbucnit în cadrul unei conferinţe de presă.

Fotbalistul Jose Maria Gutierrez "Guti" nu mai suportă să fie întrebat despre lunga sa absenţă din lotul echipei Real Madrid, iar astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, mijlocaşul madrilen a izbucnit.

"Mi se pare ridicol să răspund despre accidentarea mea. Acest lucru trebuie să-l facă medicul. Cine nu crede să se uite pe ecografii şi va vedea ce rană am avut în acel moment", a fost prima reacţie a lui Guti.

"Nu trebuie să dau explicaţii la nimeni. Sunt fotbalist, mă dedic clubului Real Madrid. Vreau să joc mereu şi dacă nu o fac este pentru că sunt accidentat. Cine mă crede, bine, cine nu, să meargă să culeagă maci de pe câmp", a izbucnit Guti, sătul de speculaţiile care s-au făcut în ultima vreme pe seama absenţei sale.

Vezi pe adevarul.es de când nu a mai jucat Guti pentru Real Madrid şi ce speculaţii s-au făcut în legătură cu absenţa sa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite