Guardiola: “Aşa nu putem câştiga Liga”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Josep Guardiola, antrenorul "extratereştrilor" de la Barcelona s-a declarat nemulţumit de jocul prestat aseară de echipa sa în remiza, 1-1, din deplasare, cu VfB Stuttgart, din optimile Ligii Campionilor

"A fost un meci greu, adversarii au fost puternici. În repriza a doua am jucat mai bine şi am obţinut un rezultat bun. Însă, dacă vrem să câştigăm Liga Campionilor trebuie să ne îmbunătăţim jocul", a afirmat Guardiola.

Nici starul Thierry Henry nu a fost mai optimist după egalul care o menţine însă pe Barcelona ca principală favorită pentru calificarea în sferturi. "Cred că remiza este meritată, deşi este poate puţin cam generoasă pentru noi", a precizat francezul.

În partida de aseară atacantul român Ciprian Marica a intrat pe teren în minutul 64 şi a avut şansa de a marca la câteva minute de la intrarea pe teren. Marica a încercat să reia în poartă, din şase metri, o minge respinsă în faţă de apărarea Barcelonei, dar Valdes a închis la timp unghiul reţinând mingea.

Apoi în minutele de prelungire românul a trecut frumos de Pique pe partea stângă şi a fost ţinut de tricou de către acest la limita careului. Kuzmanovici a executat lovitura liberă direct pe poartă dar Valdes a prins fără probleme, şi meciul s-a încheiat 1-1.

Vezi aici cronica meciului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite