Marica vrea să-l înfrunte pe Mutu în optimile Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica (dreapta) se îmbrăţişează cu Khedira (centru) şi Pogrebnyak
Ciprian Marica (dreapta) se îmbrăţişează cu Khedira (centru) şi Pogrebnyak

Atacantul lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, l-ar prefera ca adversar în optimile Ligii Campionilor pe Adrian Mutu, a cărui echipă, AC Fiorentina s-a calificat de pe primul loc în Grupa E

„Am făcut cel mai bun meci al meu din acest sezon cu Unirea. Sperăm să picăm cu un adversar mai slab sau aflat într-o formă mai puţin bună în optimi. Mă găndesc la Fiorentina sau Bordeaux, ar fi echipe mai accesibile.

Antrenorul ne-a spus: «ce ar fi să câştigăm Liga»”, a mărturisit vârful "şvabilor".

"Sunt bucuros că echipa mea a reuşit să câştige şi să ne calificăm în primele 16 din Europa. Sunt fericit că am marcat, dar îmi pare rău de Urziceni, le urez baftă în continuare. Urziceni a avut şi varianta egalului, dar nu a rezistat, a primit gol repede şi totul s-a dat peste cap. Nu mă simt confortabil să joc contra românilor şi să îi elimin, dar trebuie să demonstrez că îmi merit locul aici", a spus Marica, la TVR.

Atacantul a mai spus că "poate şi schimbarea de antrenor a adus această motivaţie", iar referitor la golul prin care a deschis scorul a afirmat: "A fost o minge bună, mi-a venit perfect. Nu am îndeplinit decât o simplă formalitate şi am împins mingea în poartă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite