FOTBAL:Sabău:"Nu trebuie să facem greşeli cu Astra!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:Sabău:"Nu trebuie să facem greşeli cu Astra!"
FOTBAL:Sabău:"Nu trebuie să facem greşeli cu Astra!"

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că Astra Ploieşti este o grupare puternică, însă nu concepe alt rezultat decât victoria, pentru că bănăţenii sunt mai valoroşi.

"Astra nu e o echipă mică, iar faptul că a bătut Rapidul spune multe. Nu trebuie să mai facem greşeli. Ne trebuie victoria, nu avem nicio scuză şi toţi trebuie să fim responsabili pentru că suntem mai valoroşi ca adversarul de duminică.

Pe noi, românii, în general, ne motivează înfrângerile, criticile, sau faptul că primim o sumă mare de bani, dar nu e normal. Acum, nu ar fi normal ca un rezulat dezamăgitor cu Astra să constituie motivarea pentru meciul cu Ajax din Liga Europa", a spus Sabău.

Atacantul Gigel Bucur susţine că timişorenii trebuie să fie foarte concentraţi în jocul cu ploieştenii, pentru că altfel ar putea lua bătaie, la fel cum a făcut şi Rapid: "Ne sunt necesare cele trei puncte, de aceea ne gândim foarte serios la joc. Avem două zile să îl pregătim şi o vom face cât mai bine".

Partida dintre FC Timişoara şi Astra Ploieşti, din etapa a 6-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe stadionul Gloria din Buzău. Timişoreni nu vor evolua pe teren propriu, deoarece la arena Dan Păltinişanu se efectuează lucrări de modernizare a gazonului.

Pe de altă parte, Sabău a vorbit şi despre confruntarea cu Ajax Amsterdam din Liga Europa: "Pentru mulţi, olandezii sunt cei mai buni din grupă. Am primit informaţii de la adversarii lor din campionat, în special de la Feyenoord, dar nu poţi să te bazezi numai pe informaţii. Va fi foarte dificil, iar în funcţie de cum ne comportăm în teren putem să ne mulţumim şi cu un egal. Totuşi, eu cred că cea mai bună echipă din grupă este Dinamo Zagreb".

FC Timişoara va întâlni Ajax Amsterdam, în deplasare, la data de 17 septembrie, în primul meci din Grupa A a Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite