Galata a făcut egal la Fenerbahce. Hagi, după egalul de la debut:" Îmi era dor de atmosfera din Turcia"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gica Hagi
Gica Hagi

Gică Hagi a pornit cu dreptul în noul său mandat la Galatasaray. Echipa "Regelui" a remizat în deplasare, scor 0-0, în derbiul cu Fenerbahce.

Instalat în urmă cu doar două zile pe banca tehnică a Galatei, Gică Hagi le-a adus turcilor deja un punct important. Echipa "Regelui" a făcut 0-0 pe terenul rivalilor de la Fenerbahce, într-un meci care a avut două reprize total diferite.

În prima parte a jocului, fotbaliştii antrenorului român au dominat clar, dar nu au putut fructifica niciuna dintre cele trei mari ocazii de gol pe care le-au avut. În repriza a doua, cei de la Fener au echilibrat jocul şi nu le-au mai permis  oaspeţilor să fie atât de ofensivi. În minutele de prelungire, fotbaliştii lui Hagi puteau da lovitura, însă portarul lui Fener a salvat miraculos.

UPDATE - Hagi :" Mi-era dor de atmosfera din Turcia!"


"Este foarte greu să schimbi ceva în două zile. Am venit aici având încredere în mine. Galatasaray nu este unde merită şi o vom duce spre mai bine. Avem potenţial şi am arătat acest lucru în această seară. Însă trebuie să muncim foarte bine şi foarte mult. Din păcate, după cum se ştie, avem jucători indisponibili. Încet încet vom încerca să ne îmbunătăţim jocul. Mai ales în prima repriză am avut multe ocazii. Am avut şi în a doua. Mi-am felicitat toţi jucătorii, ne-am luptat foarte bine. Am jucat împotriva unei adversare foarte bune şi nu a fost uşor. Mă bucur că am revenit în Turcia. Îmi era dor de stadioanele şi atmosfera de aici", a spus Hagi.

Tehnicianul Gheorghe Hagi şi echipa sa au fost întâmpinaţi cu entuziasm de suporteri, la ieşirea de la baza sportivă din Florya, când au plecat spre stadionul Şukru Saracoglu. Fanii au scandat: "I love you Hagi" şi "Kadikoy va fi mormânt pentru Fener".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite