A apărut iarba pe gazonul Stelei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A apărut iarba  pe gazonul Stelei!
A apărut iarba pe gazonul Stelei!

Cei 50.000 de euro investiţi de conducătorii roş-albaştrilor în reînsămânţarea gazonului de pe Ghencea nu s-au dus pe apa sâmbetei. Tricolorii au primit veşti bune în privinţa gazonului de pe stadionul care va găzdui mâine-seară, de la ora 20.45 (Antena 1) meciul cu Austria.

Dacă în urmă cu aproape o lună terenul semăna mai degrabă cu o tarla, acum, iarba a crescut aproape pe întreaga suprafaţă de joc.

Există şi porţiuni de teren, în special în dreptul celor două porţi, unde iarba n-a „prins” şi unde solul este acoperit cu noroi.

Tocmai pentru a proteja cât se poate gazonul, niciunul dintre antrenamentele oficiale ale celor două selecţionate nu se va desfăşura pe arena Stelei.

Nu s-au vândut nici 100 de bilete

Fotbaliştii lui Răzvan Lucescu se vor pregăti la Centrul Naţional de la Mogoşoaia, în vreme ce austriecii vor susţine antrenamentul pe un teren secundar al bazei din Ghencea. Ploaia care a căzut ieri în Bucureşti a făcut bine gazonului, însă i-a ţinut departe de casele de bilete pe suporteri.

image

Suporterii nu se înghesuie să-şi cumpere bilete pentru meciul cu Austria Foto: Click!



Tichetele pentru meciul României cu Austria au fost puse în vânzare de dimineaţă, dar până spre seară se dăduseră mai puţin de 100. La Tribuna 0, un bilet costă 80 de lei, la tribunele I şi II, 50 Ron, iar la Peluze, 25 de lei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite