Jucătorii Franţei de la CM au renunţat la prime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 23 de jucători din echipa Franţei, prezenţi la Cupa Mondială din Africa de Sud, au aceptat să renunţe la primele legate de participarea la competiţie şi la meciurile de pregătire, a anunţat, într-o conferinţă de presă, preşedintele interimar al federaţiei (FFF), Fernand Duchaussoy.

"Numeroase informaţii imprecise şi eronate au fost publicate privind primele de la Cupa Mondială. Luni am avut o întâlnire cu jucătorii la Londra pentru a rezolva orice neînţelegere. Jucătorii confirmă angajamentul luat în timpul Cupei Mondiale de a renunţa la primele de orice natură, indiferent că sunt legate de perioada meciurilor de pregătire, precum şi de faza finală a competiţiei din Africa de Sud", declarat Duchaussoy.

Săptămâna trecută, cotidianul L'Equipe anunţase că jucătorii reprezentativei Franţei nu au renunţat la primele pentru participarea la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Franţa este adversara României în grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012, alături de Bosnia-Herţegovina, Belarus, Albania şi Luxemburg. Echipa României a fost învinsă de Franţa, la 9 octombrie, scor 2-0. Cele două echipe se vor mai întâlni, în data de 6 septembrie 2011, în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite