Robinho a explicat de ce nu a vrut să meargă la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robinho este dorit de FC Barcelona de pe vremea când era la Real Madrid
Robinho este dorit de FC Barcelona de pe vremea când era la Real Madrid

Manchester City nu vroia să-l vândă pe fotbalistul brazilian, ci doar să-l împrumute pe o perioadă de şase luni, iar jucătorul a ales Santos, pentru binele familiei.

Într-un interviu acordat postului "Radio Glob", fotbalistul brazilian Robinho a dezvăluit de ce a preferat să meargă de la Manchester City la Santos, deşi era ofertat de FC Barcelona, campioana en-titre a Spaniei, a Europei şi a întregii lumi.

Conform ziarului catalan "Sport", Robinho a declarat pentru postul de radio că a ales Santos din motive familiare. El a considerat că, în condiţiile în care Manchester City vroia să îl împrumute doar jumătate de an, pentru familia sa era mult mai important să revină în Brazilia, decât să meargă la Barcelona.

"Am avut o ofertă de la Barcelona, dar reprezentanţii clubului catalan vroiau să mă transfere, iar Manchester City nu vroia să mă vândă. Atunci, Barca m-a vrut sub formă de împrumut, dar acest lucru nu era bun pentru a-mi lua toată familia cu mine, să-mi caut casă şi să stau doar şase luni. Acest lucru este diferit în Santos, pentru că aici am casa mea şi tot ceea ce-mi trebuie", a afirmat Robinho.

Totuşi, în vară, Robinho ar putea ajunge la Barcelona sau la un alt club. Conform "Daily Mail", fotbalistul nu mai este interesat să revină la Manchester City.

Vezi pe adevarul.es de ce presa engleză consideră că Robinho nu se va mai întoarce la Manchester City.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite