Raymond Akakpo: "Fiul meu a trecut pe lângă moarte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serge Akakpo a fost unul dintre ghinioniştii loviţi  de gloanţele  teroriştilor
Serge Akakpo a fost unul dintre ghinioniştii loviţi de gloanţele teroriştilor

Tragedia prin care trece reprezentativa de fotbal a statului Togo, atacată cu foc de arme automate la graniţa dintre Congo-Brazzaville şi enclava angoleză Cabinda, incident în urma căruia sâmbătă se înregistrau trei morţi şi mai mulţi răniţi, a mobilizat presa franceză. Este şi cazul jucătorului Serge Akakpo, de la FC Vaslui, al cărui tată, Raymond, a fost contactat de cotidianul "Le Parisien".

Raymond Akakpo oscilează între nelinişte şi mânie după drama trăită de fiul său. Format la Auxerre, Serge Akakpo, fundaş al clubului român FC Vaslui, a primit două gloanţe în atacul autobuzului echipei Togo.

"Tocmai am vorbit cu el la telefon. A fost lovit de două gloanţe în spate. Din fericire, acestea nu au pătruns prea mult în corpul său. I s-au făcut puncte de sutură, dar este mai puţin grav decât ce s-a spus. Răniţii au fost dispersaţi în spitale diferite, urmând să fie regrupaţi"


"Sunt încă într-o stare de nelinişte. Fiul meu m-a sunat, dar nu ştiu dacă nu cumva mi-a spus că totul merge bine doar pentru a mă linişti. Aş vrea să ştiu mai mult. Am aflat ştirea de la radio (....). Sunt uimit. Nu-mi pot da seama cum a putut fi lăsată o echipă naţională să meargă la CAN cu autobuzul. Comitetul de organizare cunoaşte foarte bine regiunea şi cred că se impuneau măsuri de securitate".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite