Marca: "Nuno Claro a lovit precum Bruce Lee"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziariștii spanioli compară intervenția dură a portarului de la CFR Cluj cu cea făcută de Harald Schumacher la Campionatul Mondial din Spania 1982.

Ziariștii spanioli compară intervenția dură a portarului de la CFR Cluj cu cea făcută de Harald Schumacher la Campionatul Mondial din Spania 1982.


Ce asemănare poate fi între între portarul CFR-ului, Nuno Claro, și renumitul goal-keeper al naționalei Germaniei Federale, Harald Schumacher? Dar între fotbalistul Astrei Ploiești, Georgian Păun, și fotbalistul francez al anilor 80, francezul Patrick Battiston?

Ziariștii spanioli de la "Marca" au găsit asemănarea. Cei doi portari se aseamănă în duritatea acțiunilor lor asupra celor doi jucători de câmp. Pagina de Internet a ziarului "Marca" anunță azi că lovitura aplicată de Nuno Claro lui Georgian Păun, în meciul dintre CFR Cluj și Astra Ploiești, disputat în urmă cu o lună, este "demnă de un salt gen Bruce Lee".

Un fault asemănător a făcut și Harald Schumacher în semifinalele Campionatului Mondial de fotbal disputat în 1982 în Spania. El l-a lovit pe fotbalistul francez lăsându-l inconștient pe terenul de joc. Arbitrul întâlnirii nu l-a eliminat pe portarul neamț, care a avut un rol determinant în calificarea naționalei Germaniei în finala competiției, apărând două penalty-uri dintre loviturile de departajare.

"Intrarea lui Nuno Claro amintește de faimoasa lovitură a portarului german Harald Schumacher asupra lui Battiston la Campionatul Mondial din Spania 1982", notează "Marca".

Vezi pe adevarul.es cele două intrări dure și compară-le!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite