România rămâne ultima echipă care a bătut Spania la ea acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o zi a amicalelor de lux, Spania a reuşit să-şi mai spele din păcatele ultimelor trei partide neoficiale, cu Mexic, Argentina şi Portugalia, reuşind să învingă aseară Columbia, la limită, prin golul lui David Silva.

Patru partide amicale i-au trebuit campioanei mondiale pentru a arăta că merită steaua-simbol al titlurilor câştigate-din piept. Dacă în meciurile de pregătire jucate în deplasare, cu Mexic (1-1), Argentina (1-4) şi Portugalia (0-4), spaniolii au clacat, reveniţi acasă au reuşit să învingă din nou într-un meci amical, primul de la turneul final de astă vară din Africa de Sud.

David Silva a înscris singurul gol al meciului şi a adus victoria formaţiei sale. Astfel, recordul României rămâne în picioare: naţionala noastră este ultima care a câştigat în faţa Spaniei pe terenul acesteia (1-0, în 15 noiembrie 2006, la Cadiz, gol Marica).

Citeşte pe adevarul.es ce record a ratat Villa aseară

Într-un alt meci amical jucat ieri, Argentina lui Messi a învins Portugalia lui Cristiano Ronaldo (2-1). CR7 a marcat, însă, pentru prima oară, într-un meci jucat contra unei echipe în care evoluează Messi, deşi ieri a fost a şaptea întâlnire directă dintre cei doi. Golurile Argentinei au fost marcate de colegul de la Real al portughezului, Di Maria, şi de Leo Messi, din penalty.

Află cine au fost spaniolii cei mai aclamaţi pe Bernabeu

Germania madrilenilor Ozil şi Khedira nu a reuşit decât un egal, 1-1, contra Italiei lui Giuseppe Rossi (Villareal). Ozil, cel mai bun de pe teren, a creat şi faza golului nemţilor, înscris de Klose. Fotbalistul "Submarinului Galben", Rossi, a înscris pentru egalare.

Află ce fost jucător din Liga 1 a României a jucat titular aseară la Madrid

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite