De ce au pierdut meciul cu Argentina? Spaniolii, toată noaptea în club, cu "fetiţele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa argentiniană a dezvăluit că jucătorii campioanei mondiale au petrecut o noapte întreagă în cluburile din Buenos Aires, cu 36 de ore înainte de startul partidei.

Fotbaliştii spanioli nu au putut rezista argentinienilor şi au sucombat din cauza unei petreceri de pomină la care au participat cu 36 de ore înainte de meci.

Clarin, cel mai bine vândut ziar din America de Sud a titrat: "Nu încetează să petreacă", scriind că "pe lângă întâlnirea cu preşedinta şi fotografiile făcute cu fanii, jucătorii Spaniei s-au distrat: în dimineaţa zilei de luni au fost văzuţi într-o cunoscută discotecă de pe bulevardul Juan B Justo...".

Pe bulevardul din centrul capitalei argentiniene sunt două discoteci: "Esperanto" şi "Ink", amândouă celebre pentru numărul mare de fotbalişti din campionatul argentinian care petrec în cele două cluburi la fiecare sfârşit de săptămână.

Cotidianul argentinian mai scrie că discoteca a fost plină de "fetiţe", vânătoare de fotbalişti cu bani, aşa numitele "botineras", care au petrecut alături de fotbaliştii campioni mondiali.

Citeşte pe adevarul.es ce a scris după meci unul din cei mai cunoscuţi jurnalişti sportivi argentinieni despre prestaţia campionilor mondiali după noaptea petrecută în discotecă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite