Iker Casillas: "Mama mă sfătuieşte cu ce să mă îmbrac"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iker Casillas într-o fotografie din ”FHM”
Iker Casillas într-o fotografie din ”FHM”

Portarul Realului preferă să se îmbrace cu trening, blugi şi fular şi este ajutat de "prietenele bune" să-şi aleagă articolele vestimentare.

Iker Casillas, portarul echipei de fotbal Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, nu se pricepe foarte mult la modă şi nici nu merge la prezentările de modă. Cel puţin aşa a declarat cel care a jucat peste 500 de partide în tricoul formaţiei madrilene într-un interviu acordat revistei "FHM" din Spania.

Casillas, despre care în ultima perioadă s-a vorbit că ar avea o relaţie cu sexy-jurnalista Sara Carbonero, susţine că prietenele şi mama sa îl sfătuiesc cu ce să se îmbrace.

"În mod normal cer ajutorul prietenelor care se pricep la modă sau chiar mamei mele. Îmi place să-mi dea sfaturi şi să-mi spună ce le place şi ce nu le place", a afirmat Casillas, precizând că treningul, blugii şi fularul sunt articolele vestimentare preferate, deoarece se simte foarte lejer îmbrăcat în ele.

Pus să întocmească un Top 3 al celor mai frumoase femei, portarul Realului s-a ferit să facă acest lucru. "De multe ori, fetele cu care sunt văzut îmi sunt prietene sau cunoscute, care, dacă sunt persoane bune, îmi devin prietene. Nu voi întocmi un Top 3 pentru a nu face o greşeală", a spus Casillas zâmbind.

Vezi pe adevarul.es galerie foto şi video de la şedinţa foto a lui Casillas pentru ”FHM”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite