Soarta lui Mourinho nu depinde de Ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Portughezul Jose Mourinho nu este obligat să câştige Liga Campionilor pentru a rămâne antrenorul echipei italiene de fotbal Inter Milano, a declarat Ernesto Paolillo, directorul administrativ al liderului din Serie A, citat de AFP.

„Liga Campionilor este importantă, dar ştim foarte bine ce greu e să câştigi această competiţie. Învingătoarea va fi una dintre cele mai bune echipe din Europa. Este deci greu să legi viitorul unui antrenor de obţinerea acestui trofeu", a spus Paolillo.

Înaintea meciului de Liga Campionilor de săptămâna trecută dintre Inter şi Rubin Kazan, au existat zvonuri potrivit cărora Mourinho va fi demis la sfârşitul sezonului dacă nu va reuşi calificarea în faza eliminatorie a competiţiei.

Inter a învins-o cu 2-0 pe Rubin, obţinând biletele pentru optimile de finală, însă acest succes n-a pus capăt speculaţiilor presei.

Zvonurile spun că Mourinho a fost angajat de Inter pentru a câştiga Liga Campionilor, lucru nereuşit de predecesorul său Roberto Mancini, deşi acesta a obţinut pe plan intern trei titluri consecutive.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite