Lazio şi Roma, amenzi de 80.000 de euro pentru petarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Forţele de ordine au fost nevoite să intervină şi după meci
Forţele de ordine au fost nevoite să intervină şi după meci

Cele două echipe italiene au fiost amendate de către judecătorii sportivi din cauza comportamentului violent pe care l-au demonstrat suporterii.

Judecătorii sportivi au decis să aplice câte o amendă de 40.000 de euro pentru fiecare dintre echipele Roma şi Lazio pentru comportamentul microbiştilor, potrivit publicaţiei ¨Romanews.eu¨. Meciul dintre cele două echipe italiene a avut loc pe data de 6 decembrie şi nu a fost lipsit de incidente.


Din cauza faptului că suporterii au aruncat petarde şi bombe fumigene pe teren, meciul a fost suspendat pentru şapte minute. Galeriile celor două echipe s-au luptat cu petarde şi cu bombe lacrimogene, rănind trei dintre angajaţii stadionului. În timpul celei de-a doua reprize, suporterii de la Lazio au deranjat portarul echipei adverse folosind lumini laser pe care le-au proiectat şi asupra antrenorului de la Roma.


Juventus Torino a primit o amedă de 25.000 de euro pentru corurile rasiste adresate unora dintre jucătorii de la Inter. Judecătorii sportivi au decis ca şi Inter Milano să primească o amendă de 15.000 de euro din cauza faptului că microbiştii au folosit petarde în meciul cu Juventus.

Vezi aici video cu bătăile dintre suporterii italieni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite