Cristina, sora Sarei Carbonero, şi-a tras şi ea iubit fotbalist - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmând exemplul surorii mai mari, Cristina Carbonero, care studiază la rândul său jurnalismul, are o relaţie cu un fotbalist celebru în Primera Division.Dacă Sara e aproape de măritiş cu căpitanul lui Real, Cristina "s-a combinat" cu un fotbalist al rivalei Barcelona

Cristina Carbonero l-a vrăjit pe unul din jucătorii de viitor ai Barcelonei. Astfel, catalanul şi căpitanul lui Real, Iker Casillas, ar putea deveni cumnaţi.

Căpitanul Realului, Iker Casillas, ar putea deveni rudă cu un fotbalist al Barcelonei. După cunoscuta relaţie dintre San Iker şi Sara Carbonero, un nou cuplu monden îşi face tot mai des simţită prezenţa în presa iberică, informează cotidianul Que.

Sara şi Iker au oferit cel mai tandru moment al Cupei Mondiale

image

Cristina Carbonero a călcat pe urmele surorii sale mai mari, fiind implicată într-o relaţie sentimentală cu o stea în devenire a Barcelonei. Coincidenţele nu se opresc aici. Şi tânăra Cristina are 21 de ani şi studiază jurnalismul, la fel ca sora ei mai mare, astfel încât combinaţia ziaristă-fotbalist se repetă.

Vezi şi momentul în care Forlan o sărută în direct pe Zaira Nara

Zvonurile mai spun că fotbalistul catalan s-a despărţit de prietena sa, Blanca, pentru bruneta Cristina, care, la fel ca sora ei, are nişte ochi verzi irezistibili. Poate că, în curând, dacă lucrurile merg bine în cele două cupluri,derby-urile El Clasico, dintre Real Madrid şi FC Barcelona îi va aduce faţă în faţă pe cei doi cumnaţi.

Vezi pe adevarul.es ce fotbalist al Barcelonei a fost vrăjit de sora Sarei Carbonero, putând deveni astfel cumnat cu Iker Casillas

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite