VIDEO: Barca, show total cu Tenerife

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi a reuşit un hattrick cu Tenerife
Messi a reuşit un hattrick cu Tenerife

Deşi a trăit periculos în debutul meciului, când Tenerife a avut câteva ocazii uriaşe, Barcelona s-a dezlănţuit apoi şi a încheiat cu scorul de 5-0 partida din deplasare cu echipa care ocupă locul 17 în clasamentul din Primera Division. Messi cu un hattrick, Bojan şi autogolul lui Luna au stabilit scorul etapei a 17-a.

În vreme ce restul etapei din Spania s-a jucat la sub zero grade şi sub o ninsoare abundentă, Barcelona a făcut spectacol la plus 16 grade Celsius în insulele Tenerife, deşi a tremurat serios în primul sfert de oră al partidei.

Gazdele au avut o bară prin Alfaro şi încă o uriaşă ocazie în debutul jocului, catalanii cedând surprinzător o serie de mingi importante la centrul terenului. Jocul s-a echilibrat spre mijlocul primei reprize apoi Barcelona a lovit decisiv în ultimele 10 minute dinaintea pauzei.

În minutul 35 Bojan a driblat doi oameni într-o pătrundere în viteză pe stânga apoi de la limita tuşei de fund a centrat în careu pe jos de unde Messi a reluat puternic în plasă. Opt minute mai târziu Messi a executat în careu o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Henry a tras doi oameni cu el şi Pujol a rămas singur, marcând cu capul din şase metri. În prelungirile primei reprize, Andres Iniesta a driblat cinci jucători la centrul terenului, a trimis o pasă genială cu exterior pentru Bojan în adâncime iar sârbul a fost altruist asezându-i mingea pentru gol lui Lionel Messi. Tenerife era mat în trei mutări şi Barcleona redevenea lider în Spania după 45 de minute.

Messi şi-a completat hattrickul în partea a doua a jocului, cu un lob perfect din afara careului la care portarul gazdelor Sergio Aragoneses a urmărit mingea cu aceeaşi uimire precum spectatorii din tribune. Spectacolul s-a încheiat în minutul 85 când Pedro n-a mai apucat să şuteze, şi asta doar pentru că Luna a împins mingea în proprie poartă în încercarea de a o respinge.

Barcelona este pe primul loc în Spania cu 43 de puncte, la două în faţa Realului şi şi-a egalat marea rivală la goluri marcate, ambele echipe având câte 42 de reuşite.

Iată rezumatul complet al partidei:

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite