Războiul Barca-Real continuă. Rosell: ”Nu mai vorbesc cu Perez”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Barcelonei, Sandro Rosell, spune că relația sa cu omologul de la Real Madrid, Florentino Perez este în stand-by și că nu a mai vorbit cu acesta de la ultimul meci dintre cele două echipe.

"Sunt răni care nu pot fi vindecate atât de ușor și mai trebuie să treacă ceva timp. Nu am mai vorbit cu Perez de la ultimul meci, relația noastră este în stand-by", a spus Rosell pentru cotidianul spaniol Marca.

Rosell așteaptă în continuare ca cei de la Real să acționeze împotriva postului de radio Cadena Cope, care a publicat, indicând ca sursă un oficial de la Real Madrid, acuzații de dopaj la adresa Barcelonei. "Faptele înseamnă mai mult decât vorbele și l-aș fi crezut mai mult pe Florentino Perez dacă ar fi trimis în judecată postul de radio în locul unei dezmințiri verbale", a spus Rosell.

Acesta a confirmat că, deocamdată, transferul lui Fabregas la Barcelona este în impas. "Guardiola cunoaște valoarea jucătorilor, ia Cesc nu valorează în acest moment 40 de milioane de euro", a mai spus președintele catalanilor.

Altfel, acesta a recunoscut că Abidal a refuzat prelungirea contractului cu câștigătoarea Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite