Real Madrid a obtinut o victorie chinuita la San Sebastian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflata în cautarea gloriei de altadata, echipa de fotbal Real Madrid nu da semne ca si-a recâstigat forta ofensiva care a facut-o celebra. Cu Jose Mourinho pe banca, gruparea din capitala Spaniei a obtinut o victorie chinuita (2-1), la Real Sociedad, în runda a treia din Primera Division.

Portughezul si-a luat masuri de siguranta declarând înainte de acest meci ca nu va fi unul simplu. "Este cea mai dificila partida pe care trebuie sa o disputam în acest debut de sezon. Promovatele, cum a facut Alicante cu Barcelona, au o buna dinamica. O stare de spirit ideala", a spus Mourinho.

Real a tremurat serios pe "Anoeta", Griezmann ratând doua ocazii uriase. Si cum Cristiano Ronaldo si ai sai colegi nu au reusit nimic marcant, la pauza tabela a aratat un rezultat alb (0-0). Madrilenii au izbutit sa deschida scorul abia în minutul 51, când Angel Di Maria, lansat de Ozil pe stânga, a sutat cu sete. Zece minute mai târziu, gazdele au egalat prin Tamudo, însa Ronaldo a adus victoria din lovitura libera, când mai era un sfert de ora de joc.

Aflat la meciul 188 pentru Real Madrid, Casillas a reusit sa apere ca la carte. "Real merita un egal astazi. Repet însa, ceea ce am mai spus: nu este normal sa jucam sâmbata dupa ce am avut meci de Liga Campionilor miercuri", a precizat Jose Mourinho dupa meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite