Jose Mourinho e conştient că "zboară" dacă nu va câştiga trofee

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho e nemulţumit că nu are opţiuni pentru atac pe bancă
Mourinho e nemulţumit că nu are opţiuni pentru atac pe bancă

Antrenorul portughez nu se află într-o postură foarte bună. Mourinho ştie că Real Madrid nu este îngăduitoare cu antrenorii care nu câştigă trofee. "Cel mai bine e să luăm titluri cât mai repede posibil", a declarat tehnicianul.

Aflat sub presiunea timpului, Mourinho a vorbit recent, pentru cotidianul "Record", despre compatriotul său, Cristiano Ronaldo, despre situaţia actuală a Realului din Madrid, dar şi despre naţionala Portugaliei. Antrenorul care a câştigat ultima ediţie a Ligii Campionilor, cu Inter Milano, spune despre CR7 că "este fantastic. Un tip extraordinar. Fizic, este mai puternic decât oricând. Cred că are toate condiţiile pentru ca acum să reuşească sezonul cel mai bun din cariera sa".

Conştient că şi de evoluţiile lui Ronaldo depind rezultatele lui Real Madrid, Mourinho a mărturisit că "ideal ar fi să-şi ducă înţelegerea până la capăt (n.r. are contract pentru încă trei ani şi jumătate). Ştiu însă, şi o ştie toată lumea, că pentru a mai rămâne unul, doi sau trei ani trebuie să câştigăm titluri".

Mourinho s-a referit şi la echipa Portugaliei, declarând că a cunocut "cea mai mare frustrare în 2010. Cred că noi voi fi niciodată antrenorul selecţionatei. E o chestiune de mentalitate, de personalitate. Eu sunt un antrenor care lucrează cu toţi jucătorii, cu cei care să joace şi de trei ori pe săptămână dacă este necesar", a concluzionat portughezul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite