Barcelona a câștigat din nou în fața Realului din Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Barcelona
FC Barcelona

”Extratereștrii” s-au impus cu 3-1 (1-1), în fața echipei lui Mourinho, reducându-i la tăcere pe cei 85.000 de fani ai Realului care au venit pe ”Santiago Bernabeu”. Catalanii au trecut pe primul loc în clasament, egalându-și rivalii la puncte (37), însă având un meci mai mult disputat față de ei.

Real Madrid a deschis scorul la prima acțiune de atac a meciului, în secunda 21. Aflat sub presiune, Victor Valdes a degajat greșit. Di Maria și Ozil au șutat, însă au fost blocați. Balonul a ricoșat la Benzema, liber la câțiva metri de poartă, și francezul a fost necruțător.

Barcelona a egalat în minutul 30, prin Alexis Sanchez, care a pătruns frontal și l-a învins pe Casillas. Catalanii au trecut în avantaj prin reușita lui Xavi Hernandez (min. 53), iar Fabregas a mărit diferența finalizând cu o lovitură de cap un contraatac (min. 66) – centrarea a venit de la Dani Alves.

Este prima înfrângere a Realului după o serie incredibilă de 15 victorii, dintre care 10 în campionat (5 au fost în Liga Campionilor). Echipa lui Jose Mourinho nu mai pierduse din 14 septembrie: 0-1 pe terenul lui Levante.

Real n-a mai reușit să câștige cu Barcelona, la Madrid, din 7 mai 2008 (4-1) – de atunci, ei au făcut două egaluri și au cedat de trei ori. Totodată, aceasta este victoria cu numărul 85 a catalanilor în fața Realului, care are cu una mai mult.

La meciul de pe stadionul ”Santiago Bernabeu” din Madrid au asistat 85.000 de spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite