Ratarea secolului în fotbal: A scos mingea de pe linia porții!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rocky Baptiste (numărul 18) este eroul imensei ratări
Rocky Baptiste (numărul 18) este eroul imensei ratări

Imaginile video parcă ne fac mai mult să credem că Rocky Baptiste (Harrow Borough) nu a vrut să marcheze în poarta celor de la Waltham Abbey.

Cea mai mare ratare văzută vreodată pe un teren de fotbal s-a consemnat sâmbăta trecută într-o partidă disputată în Anglia, între Harrow Borough și Waltham Abbey. Rocky Baptiste, atacantul primei formații, l-a driblat pe portarul advers și a șutat mingea în afara terenului, chiar în momentul în care balonul se afla pe linia porții.

Din fericire pentru el, această ratare nu a dezavantajat formația sa, care s-a impus la final cu scorul de 5-3. Pagina de Internet a clubului Harrow Borough FC a numit această ratare drept "ratarea secolului". Imaginile video parcă ne fac mai mult să credem că Rocky Baptiste nu a vrut să marcheze acest gol.

Atacantul în vârstă de 37 de ani a înscris anul acesta 10 goluri, iar în cariera sa a mai evoluat la formațiile Wimbledon, Wealdstone, Hayes, Luton Town, Farnborough Town, Stevenage Borough, Margate, Gravesend&Northfleet, Havant&Waterlooville și Maidenhead United.

Vezi pe adevarul.es video cu ratarea uriașă a lui Rocky Baptiste!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite