Mourinho, pe făraş? Agentul lui Benitez a fost văzut la Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se pare că zilele lui Jose Mourinho la Real Madrid sunt numărate. Cu toate că portughezul a câştigat Cupa Regelui, clubul din capitala Spaniei nu poate accepta ratarea titlului şi eliminarea din Liga Campionilor (mâine, Barcelona joacă acasă după ce a învins în tur, cu 2-0).

Cotidianului catalan "Sport" a mers mai departe şi l-a "văzut" pe succesorul lui Mourinho. Acesta ar fi Rafael Benitez, cel care a pregătit pe FC Liverpool şi Inter Milano, în ultimii ani, şi care acum nu are angajament. Speculaţia se bazează pe faptul că Manuel Garcia Quillon, agentul tehnicianului iberic, a fost vineri la sediul lui Real Madrid. Acesta s-a întâlnit cu Jose Angel Sanchez, directorul general al clubului din capitala Spaniei.
Benitez este legat de Real, el debutând ca antrenor la echipele de copii şi juniori ale acestui club. În plus, el şi-a exprimat deseori dorinţa de a pregăti prima echipă a acestei grupări.

Aceeaşi sursă a anunţat că preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, l-a convocat la o întâlniere pe Jose Mourinho după meciul retur cu Barcelona, care va avea loc mâine, pe Nou Camp, de la ora 21.45.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite