Mourinho a fost pe punctul să antreneze echipa franceză PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu care a apărut astăzi, în ediția tipărită a cotidianului ”L'Equipe”, antrenorul portughez Jose Mourinho a recunoscut că i-ar plăcea să antreneze, în viitor, echipa de fotbal Paris Saint-Germain.

Lusitanul a mărturisit că, după ce a plecat de la Chelsea, a fost pe punctul de a semna un contract cu PSG. Întrebat de ce înțelegerea nu a fost încheiată, Mourinho a răspuns: ”Nu știu de ce. Poate din cauză senzației că Anglia, Spania sau Italia au campionate mai tari și că noi trebuie să profităm de cei mai buni ani ai carierei noastre pentru a lucra acolo unde exigențele sunt mai ridicate”.

Actualul antrenor al lui Real Madrid a vorbit și despre internaționalul francez Karim Benzema: ”S-a făcut o obsesie în jurul lui. Că trebuie să devină un mare jucător, un fotbalist important pentru Real. Pentru aceasta, s-a încercat chiar a i se facilita viața. Tu nu joci foarte bine, însă joci. Tu nu muncești mult, însă trebuie să joci. Nu poți să blochezi progresul unui talent care a costat nu știu câte milioane de euro. Eu însă, cred exact contrariul. Tu ajungi, însă grație efortului, perseverenței și convingerii tale. Eu nu-ți dau nimic. Dacă nu tu câștigi, tu te pierzi. Însă dacă tu câștigi, atunci ieși mult mai puternic din toate astea”, a comentat portughezul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite