Shay Given ameninţă: "Plec de la Manchester City dacă nu sunt titular!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că are la dispoziţie un lot valoros, Roberto Mancini nu este prea fericit. Managerul lui Manchester City, viitorul adversar al lui FC Timişoara în Europa League, a fost somat de Shay Given.

Problema este că echipa britanică are doi foarte buni portari, Joe Hart şi Shay Given. Italianul nu s-a decis încă asupra titularului. Motiv pentru care irlandezul i-a transmis un mesaj ultimativ: "Voi aştepta ziua de sâmbătă, în care va fi anunţată echipa. Voi afla atunci cu cine va începe între buturi. Bineînţeles, sper să fiu titular. Dacă nu voi fi numărul unu, mă voi întâlni cu oamenii care conduc echipa pentru a discuta despre viitorul meu. Cred că Joe Hart gândeşte la fel ca mine. Amândoi ne dorim să jucăm", a declarat Given, care se află în stagiu de pregătire cu echipa Irlandei - miercuri, la Dublin, aceasta întâlneşte Argentina.

Given a lăsat să se înţeleagă că va pleca de la Manchester City dacă nu este titular. "Bine este că piaţa transferurilor este încă deschisă. La 34 de ani, eu am nevoie să joc. Printre cluburile care ar dori să-l transfere se numără Arsenal şi Fulham. Anul trecut, Given a fost titular, iar Hart (23 de ani) a fost împrumutat de City la Birmingham.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite